Távfelügyelet

Mennyit ér a biztonsága? Távfelügyelet Siófokon és vonzáskörzetében már havi nettó 4.180.- Ft-tól!

Miért jó a távfelügyelet? Megoldhatatlan, hogy mindig jelen legyünk ingatlanjainkban, pláne ha egy nyaralóról, vagy üzlethelységről van szó, de ugyanez vonatkozik az otthonunkra is. Amint kilépünk az ajtón, a számunkra oly fontos épület rögtön szabad prédává válik az illetéktelen behatolók, betörők számára.

A távfelügyelet nem más, mint a védett objektumok (családi házak, nyaralók, lakások, irodák, üzletek) működő riasztórendszerétől beérkező jelzések folyamatos felügyelete és a jelzésekre történő intézkedések összessége.

Ha az Ön riasztója jelez, azt a helyi központ továbbítja a siófoki távfelügyeleti központ digitális vevőegységének . Itt a számítógépes program azonnal megjeleníti a monitoron keresztül a pontos riasztási adatokat, így a diszpécser megkezdheti az intézkedést.

Diszpécsereink az intézkedést igénylő jelzések esetén - amennyiben azt szerződésében kérte - haladéktalanul értesítik az Ön által megadott személyt/személyeket, szerveket, illetve ezzel egy időben helyszínre küldik a kivonuló szolgálat munkatársait, akik ellenőrzik a helyszínt, meggyőződnek az ingatlan sértetlenségéről .

NetMS távfelügyeleti rendszer - Rádiós távfelügyeleti rendszerek magasabb szolgáltatási szinten!


Mi a NetMS ? 

 • Rádiós rendszerek műszaki felújítása, bővítése
 • Internet alapú kommunikáció az átjátszókkal
 • Magas rendelkezésre állású VPN hálózat
 • Folyamatos monitorozás és szakmai felügyelet
 • Web alapú szolgáltatások

Internet alapú kommunikáció történik az átjátszókkal. A NetMS rendszer ötvözi a rádióhálók olcsó üzemeltetését a modern IP (Internet Protocol) alapú kommunikációval. A NetMS rendszer hátterében az Interneten lévő routerek és szerverek hálózata van. Képesek vagyunk átjátszókat bekötni szinte bármely Internet hozzáféréssel. Vezetékes (WAN, LAN), Mobil 3G, Mikró (WLAN). Az átjátszókba épített routerek biztonságos VPN kapcsolatokon keresztül csatlakoznak a távfelügyeletnél üzemelő NetMS szerverhez.

A NetMS rendszerben semmit sem bízunk a véletlenre, mindent megkettőzünk! Az új átjátszókban lévő routerek, 2db Internet csatlakozásra képesek. WAN+WAN, WAN+3G, Dual SIM 3G. 

Saját üzemeltetésű városi 5Ghz-es mikrohullámú hálózatnál körgyűrűt alkalmazunk, amely automatikusan képes megkerülni egy hibás csomópontot. 

Minden kapcsolat zárt magánhálózatban történik (VPN). Az általunk üzemeltetett VPN szerverekből is kettő van, meghibásodás vagy karbantartás esetén, a tartalék rendszeren zavartalanul folyik tovább a kommunikáció. A VPN szerverek földrajzilag is külön helyen vannak, ezért ha pld. villám miatt, kiesne az egyik, a tartalék tovább él. 

Folyamatos monitorozás és szakmai felügyelet a gyártótól 

A rádiós és NetMS rendszer üzemeltetése nem egyszerű feladat, ezért a gyártó egyedi szolgáltatást biztosít. Minden egységet folyamatosan figyel egy hálózatfelügyeleti rendszerrel, ezért képes gyorsan beavatkozni. Fontos kiemelni, hogy kizárólag a hálózati elemeket figyeli nem az ügyfeleket, ez a távfelügyelet dolga marad továbbra is. Statisztikákat viszont gyűjt a forgalomról, ez nagyon fontos a rendszer gyenge pontjainak feltérképezése és optimális bővítések szempontjából. Segítséget tud adni az ügyfelekkel kapcsolatos problémákhoz. Pld. Kigyűjthetőek a hibás programozások (riasztó vagy rádió), elavult firmware-k, stb. Dolgoznak egy komplex térerőmérő rendszeren, amely folyamatosan térképen mutatja a valós rádiós lefedettségi viszonyokat. Ez nagyon hasznos az átjátszók bővítésénél és a telepítéseknél. Az optimális lefedés nagy probléma a rádiós rendszereknél. Ez a lehetőség nem állt rendelkezésre ez idáig, mert a felügyeleti programok nem alkalmasak ilyen feladatokra.

A NetMs rendszer alapja a kétirányú rádiózásnak mely a rádió távfelügyeletek csúcsa .
Megjelenése rövidesen várható!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte cégünket! Bízunk abban, hogy a jövőben ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt!

Írjon vagy hívjon bennünket információért vagy Önre szabott ajánlatért:
Hegedüs Ildikó ügyvezető : +36 30 491 4970 
H-Future diszpécser szolgálat: +36 30 969 3436 +36 84 318 458
email: h-future@fibermail.hu


A H-Future Biztonsági Kft. távfelügyeleti szolgáltatásai:

 • Siófokon és vonzáskörzetében az egyik legnagyobb távfelügyelet,
 • 24 órás diszpécser és kivonuló szolgálat 3 járőrautóval,
 • ügyfeleinknek korlátlan díjcsomag választása esetén a havi átalánydíj kifizetése mellett csak a le nem mondott kezelői hibából okozott kivonulások jelenthetnek többlet költséget,
 • több díjcsomag opció áll rendelkezésre  , partnereink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet
 • egyéni kérés alapján , külön díjazás ellenében járőreink  riasztástól függetlenül ellenőrzik a területet , visszakapcsolják a lecsapódott biztosítékot , kerítésen belül beengedik az érkező személyt

A riasztás átjelzéshez szükséges adatátvitel működhet:

 • kapcsolt telefonvonalon,
 • mobil telefonvonalon - GSM-,
 • rádiós átjelzés alkalmazásával,
 • GPRS révén, valamint,
 • a fentiekből kialakított kombinációk útján

A távfelügyeleti szolgáltatáshoz válassza a rádiós átjelzést :

 • fokozott biztonságú adatátvitel , NMHH által engedélyezett , kimondottan vagyonvédelmi célra kiadott frekvencián
 • bármilyen riasztóközponthoz csatlakoztatható
 • az eszköz felszerelése egyszeri díjat jelent
 • a jelzések nem jelentenek további költséget

A H-Future Kft. siófoki távfelügyelet központjának jellemzői:

 • Áramkimaradás esetén nagy teljesítményű szünetmentes áramforrások és aggregátor biztosítják az energiaellátást, melyekből 100%-os tartalék áll rendelkezésünkre
 • Az ENIGMA II DR-81000 többvonalas, multi-formátumú digitális vagyonvédelmi vevőberendezés
 • Az ENIGMA II DR-81000 minden eseményt annak dátumával és idejével együtt tárol. Minden információt megjelenít az LCD kijelzőn, valamint az eseményeket ki is nyomtathatja és/vagy továbbíthatja a felügyeleti számítógépnek. A biztonság érdekében a felhasználó által programozható funkciók a dátum és idő állítás kivételével jelszóval védettek

Joggal jelenthetjük tehát ki, hogy korunk egyik legmodernebb rendszerével dolgozunk!

Hogy ne érje meglepetés:

Vezetékes telefonvonalon minden, a távfelügyeleti központba elküldött jelzés a telefonszámlában többletköltséget eredményez


Diszpécser szolgálat

Siófok belvárosában saját diszpécserközponttal rendelkezik cégünk, ahol munkatársaink a nap 24 órájában, folyamatosan figyelik a beérkező jelzéseket, és azonnal, a helyzetnek megfelelően intézkednek.


Hogy is néz ki ez pontosan?

Az építményre szerelt központ egy távfelügyeleti riasztóközponthoz csatlakozik, ezáltal az építményen elhelyezett érzékelők jeleit másodpercek leforgása alatt azonosítani, követni lehet. A diszpécser a jelzések alapján - a megrendelővel előzetesen megbeszéltek szerint - telefon segítségével megteszi a szükséges lépéseket.


Kivonuló- és járőrszolgálat

Kivonuló szolgálatunk munkatársai a nap 24 órájában rajtra készen állnak, arra az esetre, ha riasztás érkezik diszpécserközpontunkba.

Siófok mellett Siófok-Széplak, Siófok-Sóstó, Siófok-Kiliti városrészeken, valamint Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Töreki és Ságvár településeken is szolgáltunk.


A diszpecsér a védendő objektumhoz legközelebb eső járőrkocsit értesíti a beérkező jelzésekre, amely azonnal a helyszínre siet és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Hosszabb idere felügyeletlenül hagyott objektumok óvására kiváló megoldás a bizonyos időközönkénti kivonuló járőrszolgálat.

Hatékonyan szolgálja nagyobb létesítmények, telephelyek védelmét az élőerős védelem és a műszaki-távfelügyeleti rendszer kombinációja.

A kivonuló szolgálat feladata az építmények és vagyontárgyak védelmére telepített riasztó, illetve kamerarendszerek jelzése esetén a helyszínre történő kivonulás és a megfelelő intézkedések megtétele.

Ha a kiérkezési idő kellően rövid, a kivonuló szolgálat képes megakadályozni az értéktárgyak eltulajdonítását, bár az illegális behatolást önmagában nem gátolja meg.

Ez a legtöbb esetben 5-15 perc, s ez elfogadottnak számít, hiszen ez a normaidő a járőrútvonalat tekintve, a tevékenységi körzet optimális kijelölésével. Cégünknél ez a 24 órás folyamatos szolgálatnak köszönhetően a közlekedési viszonyok függvényében többnyire  tartható.


Siófoki kivonuló szolgálat!

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére