Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve : H-FUTURE Biztonsági és Szolgáltató  Kft.
                                                                                  
Projekt címe : „ Gyakornoki program a H-Future Kft-nél „

Szerződött támogatási összeg : 3.762.335.- ft azaz hárommillió-hétszázhatvankettőezer- háromszázharmincöt forint.

A támogatás mértéke : 100 %

Projekt tartalmának bemutatása : A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszerében „ Gyakornoki program a H-Future Kft-nél „ című GINOP-5.2.4-16-201701781   pályázatát  a  Gazdaságfejlesztési   programok  Irányító   Hatóságának  vezetője  3.762.335.- ft azaz hárommillió-hétszázhatvankettőezer- háromszázharmincöt forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte 2017.10.01-2018.06.30-ig projekt - valamint 2018.11.15.-g terjedő fenntartási időszakra . A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszközök, immateriális javak beszerzése: megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükségesek A számítógépen készíti el a vagyonvédelmi és az őrzési szabályzatot, illetve frissíti a meglévőket. Leköveti a vonatkozó jogszabályokat  valamint a speciális szakmai, továbbá az etikai szabályokat. Felügyeli a távfelügyeleti rendszer működését . A gyakornok külső helyszínen történő igényfelmérés, fotódokumentáció készítéséhez táblagépet használ. A bejövő hívások fogadásához szükséges a mobiltelefon is. A projekt során Kocsis Miklós látja el a vállalati gyakornoki kapcsolattartói feladatokat, aki a cég alkalmazottja, több mint 10 éve. A mentor ideális személy végzettsége, és tapasztalata által a Gyakornok betanításához, munkatapasztalat átadásához. A kiválasztott vállalati gyakornoki kapcsolattartó is egy biztosíték arra, hogy a gyakornok jelentős munkatapasztalatot szerezzen amely elősegíti a későbbi elhelyezkedését más cégnél. DE célunk a hosszútávú együttműködés a Gyakornokkal, tehát nem csak a 9 hónapra és a kötelező 4,5 hónapos tovább foglalkoztatás elérése a célunk.

Projekt tervezett befejezése : 2018.06.30. ,  fenntartási időszak vége 2018.11.15.
Projekt azonosító száma : GINOP-5.2.4-16-2017-01781


A H-Future Kft. nagy hangsúlyt fektet a személyes kontaktusra, így ügyfélkörünk számától függetlenül minden partnerünk kapcsolatban áll a cég vezetőivel. Ezzel is bizonyítva azt, hogy számunkra Önök a legfontosabbak.

A cég szolgáltatásai:

-       Távfelügyelet

-       Vagyonvédelem

 A cég székhelye : 8600 Siófok, Eötvös utca 30.

  

HR stratégia:

 A vállalkozás fejlődési lehetőségei:

Erősségek, amik pozitívan különböztetik meg a céget a többi versenytárstól

·         Több évtizedes szakmai gyakorlat, jó hírnév

·         Jól felépített termék és szolgáltatási kör

·         Jelentős piaci részesedés

·         Kiváló infrastruktúra (épület)

·         Gyakorlott, jó szakmai felkészültséggel rendelkező munkatársak


 1.    A gyakornoki munkahelyek kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszközöket, azok szükségességét. Fejtse ki, hogy a beszerzések hogyan járulnak hozzá a megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához. Kérjük, indokolásában minden beszerezni kívánt eszközre térjen ki. Felhívjuk figyelmét, hogy a beszerzendő eszközöknek közvetlenül kell kapcsolódniuk a gyakornok foglalkoztatásához, különben nem elszámolható költségnek minősülnek.

A projektünk csak elszámolható költséget tartalmaz.

Az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg:

Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenysége

Gyakornokok foglalkoztatása: 1 fő gyakornok munkabére és bérjáruléka

Vállalati gyakornoki kapcsolattartói tevékenység: 1 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartó költsége, havi 75 000 Ft/fő.

Adminisztrációs tevékenység : gyakornok(ok) foglalkoztatásával összefüggő adminisztratív feladatok ellátása: dokumentációs, irattárazási, archiválási költségek.

Kötelezően előírt nyilvánosság, tájékoztatás.


Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek

A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszközök, immateriális javak beszerzése: megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükséges beszerzések.


A pályázatunk során betervezett összesen eszköz:

Felügyeleti munkaállomás - 1 db. A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszköz beszerzése, megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükséges, a gyakornok foglalkoztatásával összefüggő indokolt beszerzés. Műszaki adatok: DVD író 4 GB DDR4 RAM 120 GB SSD meghajtó Intel i3-7100 3,9 Ghz processzor. A gyakornok irodai munkavégzéséhez szükséges hardver. Árajánlatok megrendelések, szerződések, biztonságtechnikai adatlapok, problémalapok készítéséhez szükséges a telepített asztali számítógép. A számítógépen készíti el a vagyonvédelmi és az őrzési szabályzatot, illetve frissíti a meglévőket. Frissíti és leköveti a vonatkozó jogszabályokat és tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szabályokat, valamint a speciális szakmai, továbbá az etikai szabályokat.

OKI ES4192 MFP multifunkcionális nyomtató - 1 db. Tulajdonságok: Duplex: ALAP, Kijelző: 17,5 cm-es LCD érintőképernyő, Technológiai: LED, Funkciók: Nyomtatás, Faxolás, Másolás, Szkenner. A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszköz beszerzése, megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükséges, a gyakornok foglalkoztatásával összefüggő indokolt beszerzés. A multifunkcionális nyomtató mindennapi használati eszköz lesz a gyakornoknak: árajánlatok megrendelések, szerződések nyomtatása; aláírt árajánlatok megrendelések, szerződések archiválása/szkennelése. Biztonságtechnikai adatlapok, problémalapok nyomtatása, szkennelése. Tulajdonságok: Duplex: ALAP Kijelző: 17,5 cm-es LCD érintőképernyő Technológia: LED Funkciók: Nyomtatás, Faxolás, Másolás, Szkenner Lapméret: A4 Szín: Fekete-fehér Sebesség (lap/perc): 21-40 HDD:

3GB eMMC Nyomtatónyelv: PCL5,PCL6,PS3 GARANCIA: 1 + 2 év Felbontás (dpi): 1200x1200 Processzor: 667 MHz Memória (max): 512 MB Első lap (másodperc): 5 sec Havi MAX terhelhetőség: 80,000 Papírkazetta+kézi: 250 + 100 lap Opciós papírkazetta kapacitás: 1*530 lap Csatlakozási lehetőségek: USB 2.0 + GIGABIT Eth. Előlapi USB Print/Scan: ALAP Tető: DADF, 50 lap Szkennelés felbontása: 600x600 Fax: Sup. G3 Méretek (szél*mé*ma) mm: 427 x 478 x 455 mm Súly: 21 kg Induló kazetta élettart(IDC 5%): 2,000 Toner kód: ES4132/4192 Dobegység kód: ES4161/4191 Dobegység élettartam (IDC 5%): 25,000 Szkennelési helyek: FTP, HTTP, USB, e-mail, TWAIN

Samsung Galaxy TAB S2 - 1 db. Tulajdonságok: Android operációs rendszer, 9,7" képátló, 32 GB tárhely, 3GB memória. A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges eszköz beszerzése, megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükséges, a gyakornok foglalkoztatásával összefüggő indokolt beszerzés. A gyakornok külső helyszínen történő munkavégzéséhez nélkülözhetetlen eszköz. Külső helyszínen történő igényfelmérés, fotódokumentáció készítéséhez.

Tulajdonságok: Android operációs rendszer 9,7" képátló 32 GB tárhely 3GB memória 802. 11abgn wifi 4G/LTE mobil internet nyolcmagos CPU

 Monitor - 1 db. Tulajdonság: 21,5" colos LG LED monitor, Full HD. képarány: 16:9

A monitor a Felügyeleti munkaállomás perifériája. A napi számítógépes munkához nélkülözhetetlen kiegészítő eszköz.

Samsung Galaxy S8 Edge - 1 db. Tulajdonságok: kijelző 5,8", CPU 8 magos, RAM 8 GB, ROM

64 GB, SD kártya, Android. A mobiltelefon már elengedhetetlen a napi szintű munkavégzéshez. Az ügyfelekkel történő kommunikáció legfontosabb eszköze. Valamint a munkatársakkal való napi információ cseréhez is nélkülözhetetlen. A bejövő hívások fogadásához szükséges egy mobiltelefon.

MS Office 2016: A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges beszerzések, a megfelelő gyakornoki munkafeltételek, gyakornok foglakoztatásának biztosításához szükséges beszerzések. Az office a napi szintű számítógépes munkához szükséges. Technikai specifikáció: Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 és Access 2016 Az Excel -sablonok maguktól elvégzik a beállítási és kialakítási műveletek zömét Lenyűgöző bemutatókat hozhat létre a PowerPointban az igazítási, színegyeztetési és más tervezőeszközökkel. A OneNoteban rajzolással, kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheti jegyzeteit. A jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi, és

szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote appokkal. Az Outlook most már automatikusan csatlakozik a webes levelezéshez használt Microsoft-fiókhoz.

Az Outlook segítségével szinkronizálható a feladatokat és a naptárakat, hogy minden elintéznivaló egy helyen legyen. A legjobb választás otthoni vállalkozások és kisvállalkozások számára. A Felügyeleti munkaállomásra telepített szoftver, hogy a Felügyeleti munkaállomás megfelelően működjön.

MS Windows 10 HOME OEM magyar. A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához, a munkavégzéshez szükséges beszerzések, a megfelelő gyakornoki munkafeltételek, gyakornok foglakoztatásának biztosításához szükséges beszerzések. A Windows 10 ismerős, könnyen használható és nagyon sokban a hasonlít a Windows 7 rendszerre, a Start menüt is beleértve. Gyorsan indul és folytatható, több biztonsági funkcióval rendelkezik, és úgy terveztük, hogy működjön a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel. A Microsoft Edge alkalmazással gyorsan eljuthatunk a böngészéstől a munkavégzésig! Jegyzeteket írhatunk vagy gépelhetünk közvetlenül a weboldalakra, és megoszthatjuk azokat másokkal, online cikkeket olvashatunk a figyelmét elterelő dolgok nélkül. A Felügyeleti munkaállomásra telepített szoftver, hogy a Felügyeleti munkaállomás megfelelően működjön.

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére